SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Akaryakıt fiyatları dertlendirdi! İşte en düşük benzin fiyatları

Akaryakıt fiyatları dertlendirdi! İşte en düşük benzin fiyatları

10 Eylül 2021 Cuma - 17:55




Akaryakıt fiyatları otomobil sürücülerini dertlendirdi. Son günler yapılan akaryakıta fiyatları düzenlemesi satış fiyatlarına yansımadı. Sürücüler ise en düşük benzin fiyatları istasyon arayışında...





Son günlerde akaryakıt fiyatlarına gelen zam ve indirimler pompa satış fiyatlarına yansımazken otomobil sürücüleri de pahalı olan benzin fiyatları için dert yanıyor. Peki, 1 litre benzin şuan kaç lira? İstanbul, Ankara, İzmir güncel benzin fiyatları listesi , LPG litre fiyatları,  indirimli akaryakıt satan istasyonlar içeriğimizde…

Pahalı akaryakıt fiyatlarından dert yanan sürücüler benzinin litre fiyatı ucuz olan veya kampanya düzenleyen akaryakıt satan istasyonlar için arayışa girebiliyor. Akaryakıtta son günlerde yaşanan fiyat artışları veya indirimleri ise Eşel Mobil Sistemi gereği benzin fiyatları üzerinde etkisi olmuyor.

Akaryakıt ürünlerinin günlük platts değerlerine göre, benzin (+) 1,90 motorin ise (-) 1,05. Öte yandan platts değerlerine göre, 09.09.2021 – 10.09.2021 tarihleri arasında benzin fiyatları ve motorinin litre satış fiyatında değişiklik beklenmediği ifade ediliyor.

Ankara, İzmir, İstanbul’da en düşük güncel benzin fiyatları

1 litre benzin şuan yaklaşık 8 liraya dayandı. İstanbul’da benzinin litre fiyatı en düşük olarak 7.50 TL ile Total istasyonlarında satılıyor. Fiyatlar akaryakıt istasyonlarına göre zaman zaman farklılık gösteriyor.


En düşük İstanbul dizel litre fiyatı 6.53 ile Petrolux markası satıyor.

İstanbul lpg litre fiyatı en düşük 3.96 TL ile Petrol Ofisi istasyonlarında.

En düşük Ankara benzin litre fiyatları şöyle:

Ankara’da en düşük benzin litre fiyatları 7.5 TL ile Kadoil istasyonlarında, dizel litre fiyatı 5.07 TL ile Petrogo’da, Ankara lpg litre fiyatı 4.05 ile İl oil istasyonlarında satılmaktadır.

İzmir benzin fiyatları

İzmir benzin litre fiyatı ise en düşük 7.15 lira ile Best Oil satarken, İzmir dizel litre fiyatı en düşük 6.65 lira ile Daspet istasyonlarında. İzmir lpg litre fiyatı en düşük 4.1 TL ile Daspet istasyonları satıyor.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap