A+ A-
Yorum
10

Çelik'ten vergi rekortmeni Bayraktar kardeşlere teşekkür

Yayın Tarihi: 29.08.2024 - 17:48
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Vergi rekortmenleri listesinin başındaki Baykar Yöneticileri Sayın Selçuk Bayraktar ve Sayın Haluk Bayraktar’ın ortaya koyduğu başarı, ülkemizin gelecek vizyonunun, özgüveninin ve azminin sembollerinden olmuştur; takdire şayandır" açıklamasında bulundu.
Kaynak:AA

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 2023 yılı vergi rekortmenlerinde zirveye yerleşen Bayraktar kardeşlere teşekkürlerini iletti.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Çelik şu ifadeleri kullandı:

"Çalışarak, üreterek ve vergi vererek ülkemize katkıda bulunan herkese teşekkür ediyoruz. Vergi rekortmenleri listesinin başındaki Baykar Yöneticileri Sn Selçuk Bayraktar ve Sn Haluk Bayraktar’ın ortaya koyduğu başarı, ülkemizin gelecek vizyonunun, özgüveninin ve azminin sembollerinden olmuştur; takdire şayandır. Bu başarı, Türkiye’nin geleceğine üreterek katkıda bulunmak isteyen tüm gençlerimize örnek teşkil etmektedir. Bu başarı hikayesi, hem vergileriyle hem de ürettikleri yüksek katma değerli inovatif ürünleri ile milli güvenliğimize katkının ve milli teknoloji hamlesinin simgesidir."