SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Nebati’nin planı tutmadı! Berat Albayrak dönemine geri dönülüyor!

Nebati’nin planı tutmadı! Berat Albayrak dönemine geri dönülüyor!

12 Şubat 2022 Cumartesi - 12:20




Türkiye ekonomisinin içinde bulunduğu duruma seyirci kalan AKP’de Bakan Nebati’nin Berat Albayrak dönemi uygulamalarına geri döndüğü belirtildi.





AK Parti’de Bakan Nurettin Nebati’nin buğuna kadar uygulamadığı Berat Albrayrak döneminde ise sık sık yapılan yeni ekonomi planını sunumlarına başlıyor.

AK Parti’de ekonomi yönetiminde bir türlü dikiş tutturulamıyor. Sürekli Merkez Bankası Başkanları, Hazine ve Maliye Banları değişiyor. Nurettin Nebati’nin ekonomi politikalarında da memnun kalınmayarak Berat Albrayrak dönemindeki dikkat çeken bir uygulamaya bugün itibariyle yeniden başlanıyor.

NEBATİ, ALBAYRAK’IN UYGULADIĞI MODELE GERİ DÖNDÜ!

Bugün yapılacak olan “Türkiye Ekonomi Modeli Yeni Adımlar ve Enflasyon Tedbirleri” tanıtım toplantısında Bakan Nurettin Nebati’nin yastık altı altınların piyasaya girmesiyle ilgili entegrasyonu anlatacağı belirtiliyor. Yani yastık altında 5 bin ton olduğu tahmin edilen altının ekonomiye kazandırılmasına yönelik modelin ayrıntıları da bugün belli olacak. Sözcü'de yer alan haberde söz konusu toplantıda Bakan Nebati taradından açıklanacak en önemli paketlerden biri de reel sektöre KGF (Kredi Garanti Fonu) üzerinden verilecek 60 milyar liralık kredinin detayları olacak

Bilindiği üzere Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın damadı olan Berat Albayrak döneminde de sık sık destek paketleri açıklanıyor. Bu yeni ekonomi modelleri Berat Albrayrak tarafından kamuoyuna duyuruluyordu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap