SON DAKİKA



Haber > Gündem > AA muhabirinden iki bakana şok eden Süleyman Soylu sorusu!

AA muhabirinden iki bakana şok eden Süleyman Soylu sorusu!

22 Mayıs 2021 Cumartesi - 10:33




Anadolu Ajansı muhabiri Musab Turan’ın Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'ye İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilgili sorduğu sorular olay oldu.





Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin katıldığı toplantıya, Anadolu Ajansı muhabiri Musab Turan’ın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilgili soruları damga vurdu.

Geçtiğimiz günlerde yayımladığı video ile Süleyman Soylu'yu hedef alan Sedat Peker ile ilgili sorular soran gazeteci Musab Turan, "3,5 yaşındaki oğlumun yüzüne bakarken bu maskeli balodan utanıyorum sizlerin çocuklarınız yok mu?" diye sordu.

Turan, Varank ve Pakdemirli’ye, ‘’Son günlerde gündemi meşgul eden konular var. Narko-bürokrasi ile ilgili iddialar ülkemizi uluslararası arenada zora soktu mu? Hükûmetin buna ilişkin bir planı var mı? Ve de 19 yıllık bir toplum hareketi olarak başlayan AK Parti ismi şaibelerle anılan Süleyman Soylu’dan daha mı küçük? Çarşıda pazarda herkes bunu konuşuyor. Ancak hiçbir bakan buna ilişkin tek kelime etmiyor. Sayın Soylu kabine toplantısında buna ilişkin bir savunma yaptı mı? Sayın bakanım, 3,5 yaşında bir oğlumun yüzüne bakarken bu maskeli balodan dolayı utanıyorum. Sizlerin çocukları yok mu?‘’ sorularını yöneltti.

Bakan Varank da, ‘’Sen şov yapmak istemişsin ben sana cevabını vereyim’’ dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap