SON DAKİKA



Haber > Gündem > ABD konsolosluğundan sapkınlığa destek! Dilipak yerden yere vurdu

ABD konsolosluğundan sapkınlığa destek! Dilipak yerden yere vurdu

02 Haziran 2022 Perşembe - 16:03




ABD İstanbul Başkonsolosluğu'na sapkın LGBT bayrağı asıldı. Abdurrahman Dilipak'tan sert eleştiri geldi. Dilipak, "Demek ki fahişeliğin bayrağı da varmış." dedi.





ABD İstanbul Başkonsololuğu ve Hollanda Büyükelçiliği'ne onursuz hafta nedeniyle sapkın LGBT bayrağı asıldı. ABD konsolosluğu tarafından bayrağın fotoğrafı sosyal medyada paylaştı.

"DİLİPAK "FAHİŞELİĞİN BAYRAĞI DA VARMIŞ"

Gazeteci yazar Abdurrahman Dilipak'tan sert eleştiri geldi. AKP İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı'nın tepkisini paylaşan Dilipak, "Demek ki fahişeliğin bayrağı da varmış. O zaman o bayrağı sahiplenenler belli iken, birileri bunu kendi üzerine alır ki!?" dedi.

AB'ye girmeye çalışan AK Partiyi de eleştiren Dilipak, "Sahi biz niye AB'ye girmeye çalışıyoruz ki, onlar Türkiye'deler, Bebek'te, Ümraniye'de, Alanya'da filan.. :(" dedi.

DAVA AÇMASINLAR DAVAYLA UĞRAŞAMAM


Abdurrahman Dilipak, kullandığı sözlerin ardından AK Parti'nin papatyalarının kendisine açtığı davayı hatırlatarak; "Fahişeler, hızlı ve erken bir başlangıç yaptılar, yazla beraber. Not: Birileri "bize fahiş dedi" diye dava açmaya kalkmasınlar, birde onlarla uğraşamam, zaten yeterince davam var. Kime dediğimiz biliyorsunuz, bayrakları ABD elçiliğinin duvarında, aramızda da onların zihniyet ikizleri var" ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap