SON DAKİKA



Haber > Gündem > Abdurrahman Dilipak: Erdoğan’ın yaklaştığı herkese saldırıyorlar

Abdurrahman Dilipak: Erdoğan’ın yaklaştığı herkese saldırıyorlar

02 Kasım 2021 Salı - 13:45




Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, "Sadece Erdoğan’a değil, Erdoğan’a yaklaşan herkese veya Erdoğan’ın yaklaştığı herkese saldırıyorlar" dedi.





Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, "Türkiye nereye gidiyor?" başlığıyla kaleme aldığı bugünkü yazısında "Erdoğan’a yaklaşan herkese veya Erdoğan’ın yaklaştığı herkese saldırıyorlar" diye yazdı. 

Mehmet Akif Ersoy'un “Geçmişten adam hisse kaparmış.. Ne masal şey! / Beş bin senelik kıssa yarım hisse mi verdi? / ‘Tarih’i ‘tekerrür’ diye tarif ediyorlar; / Hiç ibret alınsaydı, tekerrür mü ederdi?..” dizelerini hatırlatan, Dilipak "Bakıyorum da birileri artık AK Parti’yi bıraktı, Erdoğan’a saldırıyor. Sadece Erdoğan’a değil, Erdoğan’a yaklaşan herkese veya Erdoğan’ın yaklaştığı herkese saldırıyorlar." yorumunda bulundu. 

CHP’de de durum çok da farklı değil diyen Dilipak "Diğerlerine de bakın, hemen hepsi benzer hastalıklarla maluller. Hemen hepsi nerdeyse “Tek adam”cı!" ifadelerine yer verdi. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap