SON DAKİKA



Haber > Gündem > Adaylarımızı anket belirleyecek

Adaylarımızı anket belirleyecek

06 Şubat 2015 Cuma - 10:46




AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi TEK-ART Medya Merkezi’ni ziyaret etti. Revi, milletvekilliği adaylarını yapılacak anket çalışmalarının belirle





AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ve il yönetimi TEK-ART Medya Merkezi’ni ziyaret etti. TEK-ART Medya Genel Müdürü Necmi Perekli ve Genel Yayın Yönetmeni Asım Kemal Güner ile bir araya gelen Revi, yerel ve bölgesel gazetelerin önemine değinirken, Karadeniz gazetesinin bu anlamda bölgenin yapı taşı olduğunun altını çizdi. 7 Haziran seçimlerine de hazırlandıklarını belirten Revi, "Kongrelerimizin ardından 7 Haziran seçimlerine odaklanmak için elimizden gelen gayreti göstermeye başladık. İl yönetimi olarak artık sahalara çıkma vakti gelmiştir. Bizlere bu güne kadar destek veren Karadeniz gazetesi ve TEK-ART yönetimine teşekkür ediyoruz" dedi.

ADAYLAR MART’TA VİTRİNDE

Genel seçimler için aday adaylarının gün geçtikçe netlik kazanacağını ifade eden Revi, şöyle konuştu: "Yine en fazla aday adayını çıkaracağımıza inanıyoruz. Aday adayı sayımız ne kadar fazla olursa bizi o kadar fazla memnun eder. Daha sonra bu adaylarımız için bir kamuoyu yoklaması gerçekleştireceğiz. Parti içi temayülden çok anket çalışmalarına önem vereceğiz. Adaylarımız Mart ayının sonlarına doğru belli olur."

KADIN ADAY ÇIKACAK

Kadın adaylara AK Parti’nin her zaman önem verdiğini belirten Revi, "Bundan önce olduğu gibi bu dönemde de mutlaka bir kadın aday çıkacağına inancımız tamdır. Türkiye geneline bakıldığında Trabzon’da AK Parti içinde bulunan kadın siyasetçiler yüzde 50,6, yani erkeklerden daha fazla. Bu durumda mutlaka bir kadın olacaktır" ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap