SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ağır hasarlı bina saniyeler içinde yerle bir oldu

Ağır hasarlı bina saniyeler içinde yerle bir oldu

14 Nisan 2023 Cuma - 10:41




Ağır hasarlı 8 katlı iş merkezinin, kontrollü yıkım çalışması esnasında binanın bir bölümü saniyeler içinde yerle bir oldu. Yıkımı izleyenler de toz bulutuna rağmen o anları hemen kayda aldı, canlı yayınladı.





Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen depremlerin ardından ağır hasar alan binaların, iş makineleriyle kontrollü olarak yıkımı sürüyor.

Dulkadiroğlu ilçesindeki Trabzon Bulvarı üzerinde bulunan ağır hasarlı 8 katlı iş merkezinin de hasar tespit çalışmaları tamamlandı.

Binanın acil olarak yıkılması kararı alındı.

Toz bulutuna rağmen canlı yayın açtılar

Kontrollü yıkım için polis ekipleri, güvenlik önlemi alarak bulvarı ve caddeyi araç ve yaya trafiğine kapattı.


İş makinesiyle yapılan yıkımda, binanın bir bölümü saniyeler içinde yerle bir oldu.

Toz bulutunun oluştuğu bulvar üzerinde itfaiye ekiplerince sulama çalışması yapılırken, yıkım çalışmasını izleyenler de hemen cep telefonlarına sarıldı, canlı yayın açtı.

"Bina aşırı derecede çürük"

Binanın aşırı derecede çürük olduğunu öne süren yerel gazete muhabiri Muhammed Çay, “Ofisimiz yıkılıyor. Ağır hasarlı, acil yıkılma kararı verilmişti.  aşırı derecede çürük, içeri girilmiyor. Ofisteki her şeyimiz içeride kaldı.” diye konuştu.

Yıkım çalışmalarını izlediklerini belirten Hasan Harun da, “Buradan geçiyorduk, birden binanın yıkıldığını gördük.” dedi.


Dilek Polat ise şehirdeki birçok hasarlı binanın kontrollü yıkıldığını ifade etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap