SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ahmet Hakan ile AKP'li Çamlı arasındaki kavga büyüyor! Hergele...

Ahmet Hakan ile AKP'li Çamlı arasındaki kavga büyüyor! Hergele...

15 Şubat 2022 Salı - 16:32




Gazeteci Ahmet Hakan ile AKP İstanbul Milletvekili 'Yeliz' lakaplı Ahmet Hamdi Çamlı arasındaki tartışma daha da alevlendi. AKP'li Yeliz, sosyal medyadan Ahmet Hakan’ı hedef aldı.





Geçtiğimiz günlerde 'Yeliz' lakaplı AKP İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, katıldığı bir televizyon programında son zamlardan CHP’yi sorumlu tutmuş, daha sonra bu sözlerine kendisi de gülmüştü. Çamlı’nın sözleri birçok kesiminden tepki çekerken, bir eleştiri de Hürriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan’dan gelmişti.

Hürriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, “Bin AK Parti karşıtı, bin eylem yapsa… Bu kişinin AK Parti’ye yaptığı olumsuz etkinin binde birini bile gerçekleştiremez” diyerek AKP'li Yeliz'i eleştirmişti.

KAVGA BÜYÜYOR

İkili arasındaki kavga ise bu sözlerin ardından daha da büyüdü. Son olarak AKP İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, sosyal medya hesabından Ahmet Hakan’ın 40 saniyelik bir videosunu; ”Folofoş meşreb hergele Sevgenç Ahmet Hakan…” notunu ekleyerek paylaştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap