SON DAKİKA



Haber > Gündem > AK Parti’de coşkulu bekleyiş

AK Parti’de coşkulu bekleyiş

01 Nisan 2019 Pazartesi - 00:49




Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ankara’da balkon konuşması yapacağını açıklamasının ardından partililer AK Parti Genel Merkezi'ne akın etti.





Binlerce kişi Türk Bayrakları ve parti flamaları ile  AK Parti Genel Merkezi'nin önünde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı bekliyor.
 
Öte yandan  Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep  Tayyip Erdoğan,Ankara'ya ulaştı.      Erdoğan'ı, Esenboğa Havalimanı'nda Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat  Oktay, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri  Ersoy, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Ankara Valisi Vasip Şahin, Ankara  Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, partililer ve diğer ilgililer  karşıladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, Hazine ve Maliye Bakanı  Berat Albayrak ile Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun da Ankara'ya  geldi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap