SON DAKİKA



Haber > Gündem > AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik yuhalanmıştı! Adana'da dikkat çeken pankart...

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik yuhalanmıştı! Adana'da dikkat çeken pankart...

16 Ağustos 2021 Pazartesi - 16:07




Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş ile Adana Demirspor arasında oynanan hazırlık maçına AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik taraftarlar tarafından yuhalanmıştı. Son Fenerbahçe maçındaki pankart ise dikkat çekti.





Sezon öncesi  Beşiktaş ile TFF 1. Lig'i zirvede tamamlayan  Adana Demirspor, hazırlık maçında karşılaşmıştı. Mücadeleye AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in yuhalanması damgasını vurmuştu.

Geçtiğimiz günlerde oynanan Beşiktaş- Adana Demirspor hazırlık maçını izleyenler arasında olan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, ummadığı bir tepkiyle karşılaştı. Tören için saha ortasına kurulan sahneye çağırılan AK Partili Ömer Çelik ve Nihat Özdemir isimleri anons edildikten sonra Adana Demirspor taraftarları tarafından yuhalandı. Islık ve yuhalamaları bastırmak için, statta anonsların sesi yükseltildi.

AKP'Lİ ÖMER ÇELİK'E ÖZÜR PANKARTI!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik iki hafta önce Adana Demirspor maçında yuhalanması uzun süre gündemde yer almıştı. Protestonun sonrasında Adana Demirspor ile Fenerbahçe arasında oynanan Süper Lig'İn ilk haftasında Ömer Çelik'i destekleyen bir pankart yer aldı. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap