SON DAKİKA



Haber > Gündem > AK Parti Yomra'da Başkan belli oldu

AK Parti Yomra'da Başkan belli oldu

21 Ocak 2015 Çarşamba - 14:13




AK Parti Yomra Kadın Kolları 4. Olağan kongresi gerçekleşti. Kongrede mevcut başkan Ayşegül Alhas, yeniden başkanlığa seçildi.





Trabzon’un Yomra İlçesi AK Parti Kadın Kolları 4. olağan kongresi gerçekleşti. Kongreye İl Kadın Kolları Başkanı Havva Gümüş, İl başkan vekili Ahmet Karadeniz, Melike Keleş, ilçe Başkanı Mustafa Pehlivan, Ortahisar Belediye Başkan vekili Süleyman Aydoğdu, Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu ve çok sayıda partili vatandaşlar katıldı. Kongrenin açılış konuşmasını yapan İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Alhas, Yomra’ya güzel hizmetler yapacaklarını belirterek“Bütün teşkilatlarımızla ve belediyemizle birlikte el ele verip Yomra’mıza çok daha güzel hizmetler yapacağız” dedi.


Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu’da, siyasi partilerde gençlik ve kadın kollarının önemli bir lokomotif olduğunu kaydederek, “ Kadınlarımızın değerini ve önemini biliyoruz. Bundan önceki dönemde kadın kollarımızla ortaklaşa çalışmalarımız oldu. Bunlarda çok da başarılı olduk. Partimize ve bizlere katkı sağladı. Onlardan gelecek her türlü projeye açığım. Hizmet bizim işimiz. Kadın, erkek, genç, çocuk ayrımı yapmadan Her şey Yomra için diyorum” diye konuştu.


Kadın Kolları İl başkanı Havva Gümüş’te, Birlik ve beraberlik içerisinde bütün kademelerle başarıyı elde edeceklerini dile getirerek, "Kadınlara parti yönetiminde ne kadar fazla yer verilirse o kadar daha iyi olacaktır. Kadın kadına destek çıktığı sürece daha da var olacağız. Dik durmalıyız ve önümüze bakmalıyız. Kongremizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.


Konuşmaların ardından yapılan tek listeli seçimde mevcut kadın kolları başkanı Ayşegül Alhas yeniden başkanlığa seçildi.
İşte Alhas’ın yönetimi:Başkan Ayşegül Alhas’ın yönetimi ise şu şekilde oluştu; Melek Keleş, İlknur Mert, Fatma Murat, Sevgi Kuru, Sevim Murat, Çiğdem Ağaoğlu, Güler Sezgin, Havize Pehlivan, Figen Adakul, Fatma Albayrak, Hayriye Alp, Zeynep Duman, Zerrin Pulat, Ebru Şen, Zeynep Korkmaz, Meliha Kaya, Ayşe Doğan, Ümre Hatipoğlu, Meva İskender

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap