SON DAKİKA



Haber > Gündem > AK Parti Yönetimi Belediye'de

AK Parti Yönetimi Belediye'de

21 Ocak 2015 Çarşamba - 15:18




AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ve beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu





Başkan Haydar Revi burada yaptığı açıklamada, yapılan kongre sonrasında yönetim kurulu üyeleri arasında görev dağılımı yaptıklarını kaydederek birlik ve beraberlik içerisinde vatandaşlara en iyi hizmeti verme amacında olduklarını söyledi. Trabzon’daki kurum kuruluş ve sivil toplum örgütlerine ziyaretlere başladıklarını kaydeden Başkan Revi, “Tabi olarak ziyaretleri de kabul ediyoruz. Arkadaşlarımızla birlikte bugün de Büyükşehir Belediyesi’ndeyiz. Bundan sonra inşallah sık sık bir araya geleceğiz. Yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı İnşallah beraber konuşacağız. Burada bizim bir köprü vazifemiz var. Asıl icra makamı sizlersiniz. Biz de çalışmalarınızda elimizden gelen desteği vermeye çalışacağız” ifadelerini kullandı.


Revi ve yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar dileyen Başkan Gümrükçüoğlu da, “Bu güzel hareket ve yürüyüşe verdiğiniz katkıların bundan sonra da artarak devam edeceğine eminim. Trabzon’un ve ülkemizin gelişmesi ve milletimizin refahı için önereceğiniz her fikre ve öneriye hizmetkar olmaya çalışacağız. Her zaman hizmetinizdeyiz. Halka hizmet bizim için makamların en büyüğüdür. Birlik ve beraberlik içerisinde bu tarih ve uygarlık şehrine en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisindeyiz” şeklinde konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap