SON DAKİKA



Haber > Gündem > AK Parti'de anket kavgası yaşanıyor! İşte AKP'nin oy oranı

AK Parti'de anket kavgası yaşanıyor! İşte AKP'nin oy oranı

16 Şubat 2022 Çarşamba - 11:50




AK Parti'de anket kavgası yaşanıyor. AKP Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki'de anket kavgasına katıldı. İşte AKP'nin oy oranı...





AK Parti'de anket kavgası yaşanıyor. AKP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen hafta sonu katıldığı programda partisinin oy oranını "Önce 37 küsura düştü, şu an da 34-36 aralığında bir yerde seyrediyor" diyerek açıklamıştı.

Mustafa Şen'in bu anket açıklamasına partisinin MKYK Üyesi Metin Külünk tepki göstermişti. Külünk, "Seçmene ve AK Parti'ye anket tuzağı..." demiş ve "Anketlerde AK partinin oy aralığını %34-36 aralığında göstermek sadece politik spekülasyondur ve tuzaktır" ifadelerini kullanmıştı.

AK PARTİ'NİN SON ANKET SONUCUNDAKİ OY ORANI

AKP'nin oy oranını düştüğünü kabullenmek istemeyen AKP'li isimlere son anket sonucu AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'den geldi. Özhaseki, "Şu anki oyumuz yüzde 37 civarında. Ama gelecekte atacağımız adımlarla kararsızlardan gelecek destekle yüzde 40'ların üstüne çıkacağız." dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap