SON DAKİKA



Haber > Gündem > AK Parti'de sandık günü!

AK Parti'de sandık günü!

09 Kasım 2013 Cumartesi - 09:00




AK Parti, büyükşehir statüsünü yeni kazanan Şanlıurfa, Hatay, Manisa, Balıkesir, Kahramanmaraş, Van, Aydın, Denizli, Tekirdağ, Muğla, Mardin, Malatya,





AK Parti, büyükşehir statüsünü yeni kazanan Şanlıurfa, Hatay, Manisa, Balıkesir, Kahramanmaraş, Van, Aydın, Denizli, Tekirdağ, Muğla, Mardin, Malatya, Trabzon ve Ordu'da temayül yoklaması yapacak. Bu şehirlerde kurulan ve daha sonra parti genel merkezine getirilen sandıklar, 11 Kasım'daki Temayül Üst Kurulu öncesinde açılacak ve oylar sayılacak. Temayül sonuçları kamuoyu ve teşkilatla paylaşılmayacak, sadece Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanması planlanan Temayül Üst Kurulu'nda değerlendirilecek. AK Parti, büyükşehir statüsünü yeni kazanan Şanlıurfa, Hatay, Manisa, Balıkesir, Kahramanmaraş, Van, Aydın, Denizli, Tekirdağ, Muğla, Mardin, Malatya, Trabzon ve Ordu'da, temayül yoklaması yapılacak. Yaklaşık 63 bin kişinin katılmasının beklendiği yoklama için 260 sandık kurulacak. Temayül yoklamaları, diğer 51 ilde ise 16-17 Kasım'da yapılacak.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap