SON DAKİKA



Haber > Gündem > Akaryakıt fiyatında gece yarısı operasyonu: Benzin sessiz sedasız indi

Akaryakıt fiyatında gece yarısı operasyonu: Benzin sessiz sedasız indi

28 Mart 2022 Pazartesi - 13:43




Akaryakıt fiyatlarına gelen zamların ardından büyük akaryakıt şirketlerinin gizli indirim yaptığı ortaya çıktı. Sektör kaynaklarının aktardığına göre benzin fiyatı sessiz sedasız indi.





Zamların ardı arkası kesilmeyen akaryakıt fiyatlarında gece yarısı operasyonu ortaya çıktı. Son olarak 21 Mart'ta benzin fiyatına 1 lira 11 kuruş zam yapılmıştı. Motorin fiyatına ise 1 lira 37 kuruşluk zam gelmişti. Motorin fiyatı bu zamların ardından 25 TL'ye dayanmıştı.

Yıl başından bu yana akaryakıt fiyatlarına gizli yapılan zamların ardından büyük akaryakıt dağıtım şirketlerinin indirim yaptığı ortaya çıktı.

Sektör kaynaklarından elde edilen bilgilere göre büyük akaryakıt dağıtım şirketleri, dün gece benzine 2 kuruş indirim uyguladı.

İndirimin ardından benzinin litresi (il il değişiklik gösterebilir) 19 TL 92 kuruştan 19 TL 90 kuruşa indi.

İstanbul'da benzin litre fiyatı ise ortalama 19 lira 78 kuruştan satılırken, Ankara'da 19 lira 88 kuruş, İzmir'de 19 lira 90 kuruştan satılıyor.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap