SON DAKİKA



Haber > Gündem > AKP'li Şamil Tayyar'dan Erdoğan'a uyarı! Fedakarlık sırası sizde!

AKP'li Şamil Tayyar'dan Erdoğan'a uyarı! Fedakarlık sırası sizde!

12 Aralık 2021 Pazar - 12:35




AK Partili MKYK Üyesi Şamil Tayyar'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a uyarı geldi. Tayyar, "Fedakarlık sırası sizde' dedi.





AK Partili MKYK Üyesi Şamil Tayyar, sosyal medya hesabı üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a uyarıda bulundu. Dar ve sabit gelirlilerin 20 yıl boyunca AK Parti’yi ayakta tuttuğunu belirten Tayyar, "Fedakarlık sırası sizde' dedi.

Çalışma Bakanımız Vedat Bilgin, yeni asgari ücretin bayram havası oluşturacağını söylediğini hatırlatan Tayyar, "4 bin liranın altında olmaz İnşallah." ifadelerini kullandı.

Tayyar'ın açıklaması şu şekilde:

"20 yıl boyunca AK Parti’yi ayakta tutan ve iktidar gücünü perçinleyen en geniş kitle, dar ve sabit gelirli kesimdi. Yeri geldi ağır bedel ödediler ama yarı yolda bırakmadılar. Şimdi taşıdıkları ağır yükü sırtlanma vakti. Fedakarlık sırası devlette.

Çalışma Bakanımız Vedat Bilgin, yeni asgari ücretin bayram havası oluşturacağını söylemiş. Bu konudaki gayretini, samimiyetini biliyoruz. Cumhurbaşkanımız da bu konuda hayli duyarlı, yakından takip ediyor. 4 bin liranın altında olmaz İnşallah."


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap