A+ A-
Yorum
10

Alparslan Kuytul’dan skandal MHP iddiası: Özel bir ekip kuruldu

Yayın Tarihi: 25.03.2022 - 11:24 | Güncelleme Tarihi: 25.03.2022 - 11:23
Furkan Vakfı Başkanı Alparslan Kutyul geçtiğimiz günlerde yaşanan polis müdahalesiyle ilgili MHP’yi hedef göstererek Polislerin zaten tamamen MHP'nin kontrolünde olduğunu öne sürdü.

Furkan Vakfı’na bağlı 8 kişinin cezaevinde olmasına tepki gösteren gruba polisin uyguladığı orantısız güç görüntüleri kamuoyunu derinden yaralalmış ortaya çıkan hadise günlerce konuşulmuştu. Skandalın gündeme yansımaları devam ederken Furkan Vakfı Başkanı Alparslan Kutyul önemli açıklamalarda bulundu.

Katıldığı bir programda konuşan Alparslan Kuytul yaşanan hadiseyle ilgili MHP’Yİ hedef göstererek "Olayı tamamen MHP üstlendi. Polislerin zaten tamamen MHP'nin kontrolünde olduğunu bilmeyen yok" diye konuştu.

MHP ÖZEL BİR EKİP KURUP ÜZERİMİZE YOLLADI

Program sunucusu Nevşin Mengü, Kuytul’a cemaatler arası bir çekişmenin bu sonucu doğurduğuna yönelik iddiaları sorarken Kuytul bu iddiaları yalanladı.

Kuytul polislerin MHP’nin kontrolünde hareket ettiğini söylerken şöyle konuştu.

“Olayı tamamen MHP üstlendi. Polislerin zaten tamamen MHP'nin kontrolünde olduğunu bilmeyen yok. Bize saldıran polislerin bıyıklarından MHP’li oldukları belliydi. Gencecik çevik kuvvet polislerini bir sürü iftiralarla doldurmuşlar, özel bir ekip kurmuşlar. O çocukları oraya getirip bize saldırttılar. Hiçbir zaman biz başka bir cemaatten devlet içinden ya da devlet dışından böyle bir saldırıyla karşılaşmadık. Baştan beri aslında biz bu işin içerisinde kendine devlet diyenlerin olduğunu biliyoruz. Türkiye’de gücün kimin elinde olduğu da bellidir "

Muhabir/Editör:Hamdi Usta
Etiketler