A+ A-
Yorum
10

Alparslan Kuytul’un yaka paça gözaltına alındığı görüntüler çıktı

Yayın Tarihi: 21.03.2022 - 13:45 | Güncelleme Tarihi: 21.03.2022 - 13:42
Furkan Eğitim Ve Hizmet Vakfı Başkanı Alparslan Kuytul'un polisin sert müdahalesiyle zorla gözaltına alındığı görüntüler paylaşılırken yaşanan arbede büyük ses getirdi.

Alparslan Kuytul'un başında olduğu Furkan Vakfı'nın üyelerine dün polis tarafında yapılan sert müdahale günün en çok eleştirilen konusu olmuştu. Bugün ise Alparslan Kuytul'un yaka paça gözaltına alındığı görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Alparslan Kuytul’un başında olduğu Furkan Vakfı'nın üyeleri, tutuklu 8 gönüllüsü için Adana Seyhan’da bulunan Cevat Yurdakul Caddesi’nde sesini duyurmak isterken polisin oldukça sert müdahalesiyle karşı karşıya kaldı. Polis, Alparslan Kuytul’un da bulunduğu gruba cop, biber gazı ve plastik mermiyle saldırdı. Yaşanan arbedede çok sayıda kişi feci şekilde yaralandı.

ALPARSLAN KUYTUL ZORLA GÖZALTINA ALINMAK İSTENDİ

Skandal görüntüler sosyal medyada hızla yayılırken Alparslan Kuytul’un gözaltına alınırken yaşanan arbedenin görüntüleri de çıktı. Alparslan Kuytul polise bis size dışarı çıkmayacağımız mı dedik derken sevenleri de polise “bizi bırakın adam gibi gözaltına alın” sözlerini sarfetti. Polis ise Kuytul ve sevenlerine sert müdahalesine devam etti. Ortaya çıkan bu görüntüler sosyal medyanın gündemine oturdu

Muhabir/Editör:Hamdi Usta