SON DAKİKA



Haber > Gündem > ANAP gibi olmayız

ANAP gibi olmayız

19 Mayıs 2014 Pazartesi - 11:47




AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanı olması halinde AK Parti'nin Anavatan Partisi gibi dağılacağını





AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, partisinin İl Kadın Kolları tarafından Rize Öğretmenevi’nde düzenlenen programda hanımlarla bir araya geldi. Burada partili kadınlara hitap eden Karal, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanı olması halinde AK Parti'nin Anavatan Partisi gibi dağılacağını söyleyenlerin yanılacaklarını ifade etti. Karal, "AK Parti’nin Anavatan Partisi ile hiçbir benzer yanı yok. Başbakanımızın cumhurbaşkanı seçilmesiyle birlikte Türkiye'nin başında Recep Tayyip Erdoğan olmaya devam edecek" dedi. BENZER YANIMIZ YOK Karal, şöyle devam etti: "Cumhurbaşkanlığı seçimi yaklaşıyor. Türkiye'de ilk defa millet kendi cumhurbaşkanını seçecek. Bazıları diyor ki,  'Recep Tayyip Erdoğan AK Parti'nin başından ayrılırsa parti Anavatan gibi olur. Turgut Özal Anavatan'dan ayrılınca Anavatan Partisi kaybolup gitti.' Bunun gibi bazı söylentiler duyabilirsiniz. Şunu çok iyi bilmelisiniz ki, AK Parti hiçbir zaman Anavatan Partisi gibi bir parti değildir. AK Parti, Anavatan Partisi gibi oylarını yüzde 40'lardan başlayıp yavaş yavaş her seçimde aşağılara doğru düşüren bir parti olmadı. Biz bütün seçimlerde oylarını yukarıya doğru arttıran bir partiyiz. Onun için bizim Anavatan Partisi ile hiçbir benzer yanımız yok."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap