SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ankara patlamasında 5 tutuklama!

Ankara patlamasında 5 tutuklama!

19 Mart 2016 Cumartesi - 10:58




Ankara'daki terör saldırısı ile ilgili soruşturmada tutuklama istemi ile mahkemeye sevk edilen 6 kişiden 5'i tutuklandı.





5 kişi tutuklandı... Ankara’daki terör saldırısına ilişkin tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edilen 6 kişiden 5′i tutuklandı. Tutuklanan şahıslar, cezaevine gönderildi. Kızılay Güvenpark’ta meydana gelen ve 37 kişinin yaşamını yitirdiği bombalı saldırının ardından soruşturma kapsamında gözaltına alınan 10 kişiden 9′u, bugün sabah saatlerinde emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilmişti. Adliyeye sevk edilen 6 kişi tutuklama istemiyle, 3 kişi de adli kontrol talebiyle mahkemeye sevk edilmişti. 6 kişinin sevk maddeleri ise şöyle: “Devletin birliğini ve ülke bütünlüğünü bozma, nitelikli şekilde kasten adam öldürme, kasten öldürmeye teşebbüs, patlayıcı madde bulundurmak, terör örgütüne üye olmak, örgüte üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek veya yardım etmek.”

CEZA EVİNE GÖNDERİLDİ

Ankara 6. Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanmasına karar verilen V. C., U. A., M. V. D., İ. H. D. ve B. E. isimli şahıslar, Ankara Adliyesi’nin arka kapısından ekip otolarına alınarak, Sincan Cezaevi’ne götürüldü.  

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap