SON DAKİKA



Haber > Gündem > "Arınç'ın sitemi sevgisindendir"

"Arınç'ın sitemi sevgisindendir"

09 Kasım 2013 Cumartesi - 10:12




Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın, Başbakan Erdoğan’a yönelik sitemini değerlendiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çelik, "Sitem sevgiden kaynakl





AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, NTV’nin sorularını yanıtladı. Çelik, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın 'öğrenci evleri' konusunda “Başbakanımıza dost, kardeş olarak seslenmek isterim, ikimizin sözleri arasındaki çelişkiyi düzeltmesi kendisinden beklenir” sözlerini değerlendirdi. Başbakan Erdoğan ile Bülent Arınç’ın 40 yıllık can ciğer dost olduklarını ifade eden Çelik, “'Sayın Başbakan bu hareketin lideridir, partinin lideridir. Bir ast üst ilişkisi vardır. Arınç ile Başbakan 40 yıllık can ciğer dosttur. Benim tabii ki araya girmem doğru olmaz. Sitem sevgiden doğar. Sayın Arınç ihtiyaç hissetmiş sitemde bulunmuşsa bu sitemdir. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ’na sitem ettiğini hiç görmedim. Sayın Arınç, sitem etme ihtiyacı duymuştur .” diye konuştu. Çelik, sitemin sevgiden kaynaklandığını belirterek, “Bu kavga, küsme değil. İnsan sevdiklerine sitem eder. Sayın Arınç, böyle bir ihtiyaç hissetmiş ve kendi liderine, kendi genel başkanına, başbakanına sitemde bulunmuşsa şüphesiz bu sevgiden kaynaklanan bir sitemdir. Sayın Arınç’ın bu güne kadar Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na falan sitem ettiğini duymadım, başkasına da sitem ettiğini duymadım. Ben de bir konuda eğer genel başbakanımla bir mesele söz konusu olursa bunu yüz yüze kendisiyle görüşerek sitem edebilirim, kendisini sevdiğim için sitemde bulunurum.” dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap