SON DAKİKA



Haber > Gündem > Artık Özel Tim görev alacak!

Artık Özel Tim görev alacak!

30 Haziran 2016 Perşembe - 21:21




Atatürk Havalimanı'nda yaşanan terör saldırısının ardından, Özel Harekat ve Çevik Kuvvet'e bağlı Özel Tim ekipleri görev yapmaya başladı.





Terör saldırısının izlerinin silinmeye başlandığı Atatürk Havalimanı’nda çevik kuvvet polisleri ellerinde uzun namlulu silahlarla nöbet tutuyor.

Atatürk Havalimanı’nda meydana gelen 42 kişinin ölümüne neden olan terör saldırısında zarar gören yerlerin bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor.

Saldırının hemen ardından en üst seviyeye çıkartılan güvenlik önlemleri kapsamında Atatürk Havalimanı’na çevik kuvvet polisi tarafından oluşturulan 4 kişilik özel tim Atatürk Havalimanı dış hatlar geliş ve gidiş terminallerinin dış kısmında ellerinde uzun namlulu silahlarla 24 saat görev alacaklar.

BAŞBAKAN YILDIRIM SİNYAL VERMİŞTİ

Atatürk Havalimanı'ndaki saldırı sonrası Başbakan Binali Yıldırım alınacak güvenlik önmeleri ile ilgili şöyle konuşmuştu; “Bu bize şunu gösterdi, demek ki havaalanında fiziki kontrol, x-Ray kontrolü yetmez. Dışarıdan silah ile yapılacak herhangi bir saldırıya karşı belki ilave tedbirler hazır bulundurmak gerekiyor. Bu bağlamda havaalanlarımızın girişlerinde özellikle özel eğitilmiş güvenlik elamanlarımızın daha fazla mevcudiyetini artıracağız.''


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap