SON DAKİKA



Haber > Gündem > Aydın'dan salvolar!

Aydın'dan salvolar!

29 Şubat 2016 Pazartesi - 20:51




MHP Trabzon eski Milletvekili Koray Aydın, yaptığı yazılı açıklamada son yıllarda artan terör olaylarına değinirken, MHP Genel Merkezi tarafından bazı





MHP Trabzon eski Milletvekili Koray Aydın, yaptığı yazılı açıklamada son yıllarda artan terör olaylarına değinirken, MHP Genel Merkezi tarafından bazı illerin teşkilatlarının kapatılmasını da sert bir dille eleştirdi. Türkiye’nin ateş çemberinden geçtiğine vurgu yapan Aydın, “Türkiye kelimenin tam anlamıyla ateş çemberinden geçiyor. Türk askeri ve Türk polisi vatan topraklarında hakimiyet sağlamak için şehit oluyor. Gün geçmiyor ki bir şehit cenazesi kaldırmayalım. Bir tarafta kadim Türk Yurdu Türkmendağı’nda şehit olan Ülküdaşlarım, bir tarafta da vatanın birliği için şehadete yürüyen vatan evlatları. Milletçe mesaimiz şehitlerimizin arkasında saf tutmakla geçiyor. Ülkemiz adeta baştan başa cenazeevine dönmüş durumda. Neredeyse her gün milletçe yas tutuyoruz” ifadelerini kullandı.

MHP’YE OLAN İHTİYAÇ ORTADADIR

Ülkenin bulunduğu bu durumda Milliyetçi Hareket Partisine daha çok ihtiyaç duyulduğuna dikkati çeken Aydın, ancak MHP’nin teşkilat kapatmalarla anıldığına ifade etti. Aydın, açıklamasına şu şekilde devam etti: “MHP’de devam eden teşkilat kapatmalar da ayrı bir üzüntü kaynağımız olmuş durumda. Bugün de Trabzon, Sivas ve Nevşehir il teşkilatlarımızın kapatıldığını üzülerek öğrendik. Ülkenin yaşadığı şu kritik eşikte MHP’ye olan ihtiyaç ortadadır. Hal böyleyken teşkilat kapatmak, sadece ülküdaşlarımızı değil, güçlü MHP beklentisindeki aziz milletimizin de moralini bozmaktadır”

ÜLKÜDAŞLIĞA VURULAN DARBE

“Milliyetçilik ve demokrasiyi birbirinin ikiz kardeşi gibi gören MHP’nin teşkilat kapatmayla anılır olması üzüntü verici” şeklinde açıklamasına devam eden Aydın, “Kapatılan her teşkilat, geride kalbi kırık ve gönlü kırık sayısız emektar ülkücü demek. Kapatılan her teşkilat, dava arkadaşlığına, ülküdaşlık hukukuna ve parti içi demokrasiye vurulan darbe demek. MHP yönetimi engin bir hoşgörüyle ülküdaşlık hukukunu pekiştireceği yerde; kendi tabanını bile ayrıştırır hale gelmiştir. Bu icraatlar MHP’de yönetimde değişimin artık zaruri bir ihtiyaç olduğunu, açıkça ortaya koymaktadır.


MORALLERİNİ BOZMAMALILAR

Bu güne kadar Hürriyetçilik ve Şahsiyetçilik ilkemizin gereğini yapıp, ülkücü duruş sergiledikleri için görevlerinden alınan kardeşlerimi bir kez daha kutluyorum. Teşkilatları kapatılan ve görevden alınan başkanlarımıza ve bütün ülküdaşlarımıza emeklerinden dolayı ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Başkanlarımız ve ülküdaşlarımız bizim yanımızda durmuştur, biz de onların yanında durmaya devam edeceğiz. Başkanlarımıza ve bütün ülküdaşlarımıza morallerini bozmamalarını tavsiye ediyorum.

MHP SADECE SİYASİ BİR PARTİ DEĞİL

MHP sadece bir siyasi parti değildir. MHP büyük bir davanın, büyük bir mücadelenin ve büyük bir ülkünün somut tezahürüdür. O yüzden bu görevden almalar, kapatmalar hiç birimizi yıldırmamalıdır. Allah’ın izniyle bu hareketi elbirliği, güçbirliği ve gönül birliği içinde hak ettiği noktaya taşıyacağız” cümleleriyle yazılı açıklama son buldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap