SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ayşe Keşir: Ailenizle helalleşin, ciddi mesaimiz olacak

Ayşe Keşir: Ailenizle helalleşin, ciddi mesaimiz olacak

23 Şubat 2022 Çarşamba - 17:20




AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir, partisinin genel merkezinde partililere seslenerek, "Aileniz ve anne babanızla helalleşin. Bu bir yıl 7 gün 24 saat ciddi bir mesaimiz olacak." dedi.





AK Parti Genel Merkezi’nde “2021 Güz Dönemi Sertifika ve 2022 Bahar Dönemi Hazırlık” toplantısı düzenlendi.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir, 2023 seçimlerine giden son bir yılın yoğun bir dönem olacağını belirterek, “Tüm teşkilatlarıma söyledim, size de söylüyorum. Buradan döndüğünüzde gidin evlerinizde eşiniz, çocuğunuz, aileniz ve anne babanızla helalleşin. Bu bir yıl 7 gün 24 saat ciddi bir mesaimiz olacak. İnanın göz açıp kapayıncaya kadar geçecek” dedi.

AİLENİZLE HELALLEŞİN, 7 GÜN 24 SAAT MESAİMİZ OLACAK

Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Keşir ise şunları kaydetti:

“Bizim herhangi bir zayıf halkamızın vebali, hepimizin vebalidir. O yüzden bir 2023 seçimlerine özellikle eğitimlerle birbirimize dayanarak, birbirimizden güç alarak, sandık çalışmalarımızla mahalle çalışmalarımızla birbirimize güç vermek zorundayız. Bizim 2023 seçimlerinde farkımızı bu ortaya koyacak. Bu bir yıl bizim için yoğun bir dönem olacak. Çok az kaldı. Tüm teşkilatlarıma söyledim, size de söylüyorum. Buradan döndüğünüzde gidin evlerinizde eşiniz, çocuğunuz, aileniz ve anne babanızla helalleşin. Bu bir yıl 7 gün 24 saat ciddi bir mesaimiz olacak. İnanın göz açıp kapayıncaya kadar geçecek. Zaten ondan sonra seçim takvimi açıklanacak. Bu bir yılı sandık esaslı bir çalışma ile sağlıklı bir şekilde geçirdiğimizde zaten seçim takvimi bizim için rutin bir çalışma olacak. Bu bir yıl yoğun bir tempo ile çalışacağız. Kadın kolları buna hazır. Umuyorum tüm kademeler buna hazır.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap