SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bahçeli Gümüşhane'de konuştu

Bahçeli Gümüşhane'de konuştu

29 Mayıs 2015 Cuma - 19:58




Miliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli Gümüşhane'de konuştu.





MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli seçim mitingleri kapsamında Gümüşhane'de vatandaşlara seslendi.

İşte Devlet Bahçeli'nin konuşmasından satırbaşları; 

"Gümüşhane, refah ve huzuru bozanların oyununu bozacaktır. Bölücülerle oturup kalkan AK Parti'yi yıkacaklar. 

AK Parti döneminden onurlu ve huzurlu bir hayata ulaştınız mı? Çilenizi ve üzüntünüzü paylaşıyorum. 7 Haziran'a 10 gün var. Sandıktan doğacak Milliyetçi Harekatın iktidarı Türk milletinin iktidarı olacak. 

Davutoğlu ve Erdoğan düzenledikleri mitinglerinde, açı doyurduk, çıplağı giydirdik, işsize iş verdik diyorlar. Bunların devri saltanatı zamanında birilerinin ceplerinin doldurduğu gerçektir. Bu zenginlik sizlere nasip oldu mu? Kredi tuzağına düşmeden yaşıyabiliyor musunuz? Milli servet kimin cebindedir? Yetimin hakkı hangi haram zadelerin Sarayındadır. Vakıf adı altında yığın yığın para çıkmıştır. Borcu yapan onlar bedelini ödeyen yine sizler olacaksınız, cebini dolduran onlar yine bedelini sizler ödeyeceksiniz. Tercih sizindir. Bundan sonra önünüze uzatılmış ekmeği kabul edeceksiniz ya da nerede benim hakkım nerede diyeceksiniz. 

Her adımımızda biraz daha kaçacaklar, her adımımızda saklanacak delik arayacaklar, her adımda çaldıklarını çıkartacaklar. Çocuklarınıza aktaracağınız muhteşem bir anı hatıra bırakın. İş birlikçiye, ısrafa karşı, soyguncuya karşı bizimle yürüyün. Daha huzurlu, mutlu, adil ve hakkaniyetli bir ilerleyiştir.  


MHP iktidarında yoksullukla savaşacağız, terörle mücadele edeceğiz, üreten ekonomi projemizle milyonlarca masum vatandaşımızın sorunlarını gidereceğiz. 

Çiftçilerimizin belini büken mazotu 1.75 TL'ye indireceğiz. Esnaf ve sanatkarlarımızın yeni iş yeri açtılarsa 5 yıl boyunca gelir vergisinden uzak tutacağız. İşsiz kardeşlerim üreten ekonomi projemizle her yıl 700 bin kişinin iş sorununu çözeceğiz. Evi olmayan muhtaç ailelerimize konut sağlayacağız. Atanamayan öğretmenlerin alayını atayacağız. Devletin asli ve sürekli hizmetlerinde çalışan taşeron işçilere kadro vereceğiz. Bölücülüğün ve terörün kökünü kazacağız."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap