SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bakan Özhaseki'den Türkiye Yüzyılı ve eğitim vurgusu

Bakan Özhaseki'den Türkiye Yüzyılı ve eğitim vurgusu

26 Ağustos 2023 Cumartesi - 14:19




Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Önümüzdeki yüzyıl, 'Türkiye Yüzyılı' olsun istiyorsak, müreffeh bir toplum olmak istiyorsak, kesinlikle eğitimli olmalıyız. Kitapla, bilimle iç içe olmalıyız. Eğitimin önemi büyük, bunu reddedemeyiz" dedi.





Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, çeşitli ziyaretler için geldiği Kayseri’de, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Fuat Attaroğlu Çocuk Kütüphanesi ve Müzik Okulu'nun açılış törenine katıldı. Bakan Özhaseki, törendeki konuşmasında, "Çok şükür yine Kayseri'deyiz. Temeller atıyoruz. Açılışlar yapıyoruz. Hayırlı işlere imza atıyoruz. Bir taraftan belediyelerimiz çalışıyor, güzel işler yapıyorlar, Kayseri'ye hizmet ediyorlar. Bir taraftan da Kayseri'yi seven hemşehrilerimiz böyle güzel eserler ortaya koyuyorlar. Ondan da mutluluk duyuyoruz. Gittiğimiz her yerde şehrimizle övünüyoruz. İftihar ediyoruz. Hayırseverliğin ne kadar güzel bir duygu olduğunu da herkese ifade etmeye çalışıyorum" diye konuştu.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap