SON DAKİKA



Haber > Gündem > Balta aday adaylığını açıkladı

Balta aday adaylığını açıkladı

17 Şubat 2015 Salı - 13:59




AK Parti’den Trabzon Milletvekili Aday adayı olan Muhammet Balta, AK Parti Trabzon İl Başkanlığı’nda aday adaylığını açıkladı.





Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcılığı görevinden istifa ederek AK Parti’den Trabzon Milletvekili Aday adayı olan Muhammet Balta, AK Parti Trabzon İl Başkanlığı’nda aday adaylığını açıkladı. Kalabalık destekleyeninin ve partilinin katıldığı, adeta izdihamın yaşandığı, toplantının başlangıcında partililer Balta’yı konfetiler patlatarak coşkulu bir şekilde karşıladı.

Konuşmasının başında Trabzon’un tüm ilçelerinin isimlerini sayarak oralardan toplantıya katılanlara teşekkür etti. Trabzon 2008 yılında İl başkanı olduğu döneminde çok zor günler geçirdiklerini belirten Balta o günleri anlatırken zaman zaman da duygulandı.
Balta, “Ben yeri geldi AK Parti Trabzon İl Başkanlığında 8 gün partinin çekyatında uyudum. Partiyi kapatmadım. Çünkü Sayın Recep Tayyip Erdoğan da bizim gibi Trabzon’un muhalefette hizmetlerin mağrur kalmasını istemiyordu. En önemli gördüğü illerden bir tanesi Trabzon’du, Trabzon Belediye Başkanlığı onun için çok önemliydi. Rahmetli annesiyle telefon görüşmesinde Trabzon’u kaybettik demişti. Üzülmüştü. Biz de üzüldük. Ve biz o seçimlerde Başbakanımıza Trabzon belediyesini hediye edeceğimizi söyledik ve çok zor bir zamanda teşkilat mensuplarımızla el ele gönül gönüle o dönemde yerel seçimlerde de çok büyük başarılara imza attık. Eğer Trabzon’da 61 projeden bahsediliyorsa teşkilat mensuplarının bunda emekleri vardır. Trabzon’a hizmeti bir yaşam tarzı olarak kabul ettik” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap