SON DAKİKA



Haber > Gündem > Baş Belası 4. bölüm fragmanı yayınlandı! İpek, Şahin’in sırlarını öğreniyor

Baş Belası 4. bölüm fragmanı yayınlandı! İpek, Şahin’in sırlarını öğreniyor

11 Temmuz 2021 Pazar - 14:09




Baş Belası 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! İpek, Şahin'in geçmiş sırlarını öğreniyor





Kadrosunda İrem Helvacıoğlu, Seçkin Özdemir, Dilara Aksüyek, Bülent Düzgünoğlu, Neşe Baykent, Taner Rumeli, Yılmaz Kunt, Buçe Buse Kahraman, Ali Mert Yavuzcan, Ergül Miray Şahin, Özgür Cem Tuğluk, Eyüp Mert İlkıs'ın yer aldığı Baş Belası, yayınlandığı ilk günden bu yana ilgiyle takip ediliyor.

Pazar akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen dizi, her bölümü ile milyonları ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Son bölümü ile de büyük beğeni toplayan dizinin yayınlanan fragmanları ise heyecanı kat kat arttırdı. Peki, Baş Belası 4. bölümde neler yaşanacak? İ
şte detaylar…

4. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Şahin'in verdiği tutanak yüzünden işinden olacağını düşünen İpek, Şahin'in kararını değiştirmek için uğraşır. Tutanağı çoktan değiştirmiş olan Şahin, İpek'e bu gerçeği söylemez ve vakaya karışmaması şartı koyar.İpek çaresizce büroya gelen yeni vakadan uzak dururken gerçeği öğrenir. Hemen olay yerine gider. Bu yeni vakada İpek'in dikkatini çeken detay Şahin'in geçmişine kapı aralamaktadır.

İpek vakanın peşine düştüğünde Şahin'in geçmişteki büyük sırrını öğrenir. Artık İpek, Şahin'in sert mizacı ve duvarlarının sebebini biliyordur. Ancak Şahin'le bu konuyu konuşmak istediğinden beklemediği çok sert bir tepki alır.
Diğer yandan Nazlı boşanma davasında istediği mal paylaşımını yapabilmek için Birol'a bir oyun hazırlar.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap