SON DAKİKA



Haber > Gündem > Başbakan'dan havaalanı talimatı

Başbakan'dan havaalanı talimatı

29 Ağustos 2013 Perşembe - 08:51




AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yapılması düşünülen Rize Havaalanı için kendilerinden rapor istediğini açıkla





Rize kamuoyunda tartışılan "Rize’ye havaalanı yapılması" konusunun Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın son Rize gezisi sırasında seslendirilmemesi tartışmalara yol açmıştı. Gazetecilerle bir araya gelen AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Başbakan Erdoğan'ın konu hakkında kendilerinden rapor istediğini bildirdi. Karal, açıklamasında, "Başbakanımız Trabzon Havalimanı'nı kullanan Rizeli ve Artvinli yolcu sayısı hakkında oransal bir çalışma yapmamızı istedi. Bu hususlarda çalışma yaparak neticesini bir rapor ile sayın başbakanımıza sunacağız. Sayın başbakanımız 'Rize'ye havaalanına karşıdır' şeklindeki söylemler yanlıştır. Sayın başbakanımız şu anda böyle bir yatırımın yapılacağını söylememiştir. Ancak yapılan çalışma sonucunda karar verilecektir" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap