SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bekir Bozdağ'dan tecavüzcü açıklaması

Bekir Bozdağ'dan tecavüzcü açıklaması

19 Kasım 2016 Cumartesi - 12:28




Bekir Bozdağ, NATO Parlamenterler Toplantısı'nda sorulara yanıt verirken "Kesinlikle tecavüzcülere af getirilmemektedir." açıklamasını yaptı.





Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, NATO Parlamenterler Toplantısı'nda konuştu. Parlamenterlerin sorularını yanıtlayan Bakan Bozdağ, bir soru üzerine "Sizin ülkenizde canlı bomba olarak kendini patlatıp, onlarca kişiyi öldüren teröristin cenazesine bir milletvekili gitse buna ne ad verirsiniz?" dedi.

Bozdağ, parlamenterlerin  kendisine yönelttiği sorulara şu yanıtları verdi:

KESİNLİKLE TECAVÜZCÜLERE AF GETİRİLMİYOR

"Ortada bir sorun var. Kesinlikle tecavüzcülere af getirilmemektedir. Suçun unsurları değiştirilmemektedir. Sadece bu alanda ortaya çıkan, bizim toplumumuzun bazı yerlerinde olan gerçeklikten ortaya çıkan sorunu çözmeye bir adımdır.

SİZİN MİLLETVEKİLİNİZ TERÖRİSTİN CENAZESİNE GİDEBİLİR Mİ?


Dokunulmazlıklar kalktı, yasanın gereklerini yerine getirmedikleri için zorla getirilme kararı verildi. Bu sadece Türkiye'de değil dünyanın her yerinde mahkemenin davetine uymayanlar zorla getiriliyor. Türkiye hukuk devletinin gereğine uymuştur. Tutuklama mahkemenin takdiridir. Bizim ona bir değerlendirme yapmamız yanlış olur. PKK ülkemizde eylemler yapıyor. Canlı bomba terörist gidip, kendini patlatıyor. Onlarca insan ölüyor, pekçok kişi yaralanıyor. İngiltere, Almanya, Fransa veya NATO üyesi ülkede parlamentoda bir milletvekili, onlarca insanı öldüren teröristin cenazesine omuz verirse, sizin ülkenizde buna ne ad verilir? O kadar insanı, çocuk, kadını öldürmüş insanların cenazelerine gidip, tabutların altına giriyorlar."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap