SON DAKİKA



Haber > Gündem > "Bir kaşık suda fırtınalar koparıldı"

"Bir kaşık suda fırtınalar koparıldı"

03 Haziran 2013 Pazartesi - 18:01




Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Taksim Gezi Parkı'ndaki olayları Trabzon'da değerlendirirken, "Gezi Parkı meselesinde bir kaşık suda fır





Trabzon Ticaret Sanayi Odası'nda düzenlenen 'Trabzon'un Gelecek Statejileri' konulu toplantıya Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın yanı sıra AK Parti Trabzon Milletvekilleri Aydın Bıyıklıoğlu ile Safiye Seymenoğlu, Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, KTÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal ve Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu katıldı. 'MEMURA DOKUNAMIYORSUN' Toplantıda konuşan Bakan Bayraktar, 657 sayılı yasayı eleştirdi. Bu yasanın memurları çalışır, üretir hale getirmediğini savunan Bakan Bayraktar şunları söyledi: "Memurlarımız alınmasın, onların şahıslarına birşey demiyorum. 657 sayılı kanunu eleştiriyorum. Hep eleştirdim, yine eleştiriyorum. Bu yasa memurlarımızı çalışır, üretir hale getirmiyor. Dünyanın çoğu yerine baktığınızda üst düzey memurlar sözleşmelidir, maaşı yüksektir. Bir sene çalışır, faydalı değilse, bilgili değilse, yeterli derecede çalışmıyorsa görevine son verilir. Bizde memura dokunamıyorsun. Bir şey yapamıyoruz." 'BİR KAŞIK SUDA FIRTINALAR KOPARILDI' İstanbul Taksim'de Gezi Parkı'nın düzenlemesi ile ilgili yaşanan yaşanan olaylar ile yurtta yapılan eylemlere değinen Bakan Bayraktar şöyle konuştu: "Türkiye'de bir gaz, bir stres oluşturmaya çalışılmaktadır. Gezi Parkı meselesinde bir kaşık suda fırtınalar koparıldı. Gezi Parkı'nda yapılan yayalaştırma. Orada betonların kenarında ağaçlar bıraksan kuruyacak. 12 tane mi tam bilmiyorum. Oradan sökülüp başka bir yere getiriliyor. Ağaçlandırılacak ve yayalaştırılacak. Çok güzel bir proje. Orada ufak tefek hatalar oldu. Türkiye'nin her tarafından eylemler yapıldı ve yapılmaya kalkışıldı. Stres doğuracak olaylardan kaçmamız lazım. Biz kavga için yokuz, biz iş peşindeyiz. Halkımıza nasıl fayda sağlarız onun peşindeyiz.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap