SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bir madalya takmadığı kaldı

Bir madalya takmadığı kaldı

20 Ağustos 2013 Salı - 09:18




Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Hüseyin Çelik, Bekir Bozdağ’a yapılan saldırıya ilişkin, "CHP’li yöneticilerin bir madalya takmadığı kaldı" ded





Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Hüseyin Çelik, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’a yapılan saldırıyla ilgili Twitter üzerinden açıklama yaptı. Aynı saldırının bir CHP’liye yapılması durumunda, "CHP’liler ne yapardı" diye soran Çelik, "Başbakan Yardımcısı Sayın Bekir Bozdağ’a yumruklu saldırı düzenleyen Hüseyin S.’ye, CHP’li yöneticilerin bir madalya takmadığı kaldı. Yaptığı saldırıdan pişman olmadığını söyleyen Hüseyin S., CHP’lilerin özel himayesine ve şefkatine mazhar olduğu gibi serbest bırakıldı. Bırakın Sayın Kılıçdaroğlu’na, bir CHP’li milletvekiline yumruklu saldırı düzenleyen birisi serbest bırakılsaydı, CHP’liler sizce ne yapardı? Bir CHP’liye saldıran serbest bırakılsaydı, ne hükümetin yargıyı ele geçirdiği ne de ‘yandaş medya’ kalırdı. Neredesin ey siyasi nezaket" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap