SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bir teşekkürü çok gördüler!

Bir teşekkürü çok gördüler!

26 Mayıs 2015 Salı - 10:34




Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Giresun-Ordu Havaalanı açılışında havaalanının yapılmasına katkı sağlayanlara teşekkür edemediği için üzgün olduğ





Konuyla ilgili bir açıklama yapan Başkan Aksu, “Gerçekten güzel bir güne şahit olduk. Ordu-Giresun Havaalanı'nın açılışı oldu. Biz de herkes gibi Cumhurbaşkanı’nı karşıladık. Uçaktan indiğinde ben de oradaydım. Fakat protokol tarafına geçtiğimizde protokolde Giresun Belediyesi’ne, bize yer ayrılmamış olduğunu gördük. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanın konuşmasının akabinde Sayın Bakan Nurettin Canikli’nin konuşması oldu ve bize söz verilmedi. Orada Giresun’un yok olduğunu, Giresun’un sayılmadığını gördüm. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ne kadar Ordu'yu temsil ediyorsa, havaalanı ortaksa ben de Giresun Belediye Başkanı olarak Giresun’u temsil ediyorum. Biz orada olumsuz bir şey söylemeyecektik, sadece 'hayırlı olsun' diyecektik. Sadece emeği geçenlere teşekkür edip inecektik. Bu havaalanının sadece Ordu hegemonyasında olacağı endişesini taşıyorum” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap