SON DAKİKA



Haber > Gündem > Birinci turda Erdoğan, farkla seçilecektir

Birinci turda Erdoğan, farkla seçilecektir

01 Temmuz 2014 Salı - 15:48




AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, parti genel merkezinde gerçekleştirilen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı öncesi gazetecilerin





Bir gazetecinin, Başbakan Erdoğan'ın AK Parti'nin cumhurbaşkanı adayı olmasına ilişkin sorusuna Kurtulmuş, "Doğrudan doğruya halkın oylarıyla cumhurbaşkanı seçimine gidiyoruz. Bu çok önemli bir adımdır. Sayın Başbakanımız geniş istişarelerden sonra cumhurbaşkanı adayımız olarak dünya kamuoyuna ilan edildi. Konuşmasında da ifade ettiği gibi seçildikten sonra da inşallah Türkiye'deki kendisine oy veren vermeyen bütün yurttaşların cumhurbaşkanı olarak çok etkili bir Cumhurbaşkanlığı profilini ortaya koyacaktır. Türkiye, 2023 hedeflerine bütünleşmiş bir şekilde daha hızlı daha gayretli bir şekilde yoluna devam edecektir. Benim şahsi kanaatim birinci turda önemli bir farkla Sayın Başbakanımızın cumhurbaşkanı seçileceğidir" cevabını verdi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap