SON DAKİKA



Haber > Gündem > Biz bu yola kefenle çıktık

Biz bu yola kefenle çıktık

03 Nisan 2017 Pazartesi - 09:16




Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Batı’ya sert mesajlar.





Bugün Rize ve Trabzon halkıyla buluşacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsviçre’de asılan pankarta "Birilerinin öl demesiyle ölmeyiz çünkü bu yola kefenimizle çıktık" sözleriyle ateş püskürdü, referandum mesajları verdi.

ÜZERİMİZE GELİYORLAR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Rize ve Trabzonlularla buluşuyor. Baba ocağına gelmeden önce Ankara’da vatandaşlarla buluşan Erdoğan, 16 Nisan’daki referandumla ilgili önemli mesajlar verdi. Erdoğan, “Şu anda her taraftan üzerimize gelenler var ya, işte siz onların tüm hesaplarını, planlarını, beklentilerini yerle yeksan ettiniz" ifadelerini kullandı.

TAKDİR NEYSE O OLACAK

16 Nisan’da Türk milletinin Batı liderlerine gereken dersi vereceğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İsviçre Parlamentosunun önünde büyük bir pankart... Benim resmim ve şakağıma dayanmış bir silah. Ne diyor? 'Erdoğan'ı öldürün!' Be dangalaklar, Erdoğan sizin demenizle mi ölecek? Biz bu yola kefenimizi giyerek çıktık. Rabbimin takdiri neyse o olacak” dedi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap