SON DAKİKA



Haber > Gündem > Biz Ortahisarlıyız!

Biz Ortahisarlıyız!

18 Kasım 2013 Pazartesi - 09:16




AK Parti'nin belediyeciliği en iyi bilen parti olduğunu savunan Ortahisar Belediye Başkan aday adayı Haydar Revi'nin mesajı, "Bir değil biriz, binlerc





AK Parti Ortahisar Belediye Başkan aday adayı Haydar Revi, "Kimseye tepeden bakmıyoruz, üstelik onları varlığımızın bir sebebi olarak görüyoruz" dedi. Haydar Revi, çalışmaları kapsamında Ortahisar’ın mahallelerini gezerek, vatandaşlarla sohbet etti. Sohbet sırasında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Revi, "Biz bir değiliz, binlerceyiz, biz Ortahisarlıyız, kırsal ile kentli el eleyiz" diye konuştu. LİDERİMİZİN İNANCI AK Parti ve Türkiye’nin dünya konumunda bir liderle yönetildiğini söyleyen Revi, "Belediyeciliği bilen böyle bir liderin belediye başkan aday adaylığına talip olmak bile onur verici. Biz ağır bir yükün altına girdik. Bunu biliyoruz. Tek gücümüz liderimizin inancı, kararlılığı, Allah'ın yardımı ve Trabzonlular ile Ortahisarlıların kararlılığıdır" dedi. Revi, Ortahisar'ın, ilçelerinde ufkunu açacak bir kadro ile yönetilmesi gerektiğini dile getiren Revi, "Bu kadrolar AK Parti’de var. Biz de bu kadroların içinden geldik. Halkın beklentilerini biliyor, belediyenin yatırımları hakkında bilgi sahibiyiz. Kimseye tepeden bakmıyoruz, üstelik onları varlığımızın bir sebebi olarak görüyoruz" ifadelerini kullandı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap