SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bizden ne istenildiyse yaptık

Bizden ne istenildiyse yaptık

01 Mart 2014 Cumartesi - 16:04




Trabzon’un Yomra ilçe Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı İbrahim Sağıroğlu çalışmalarını ilçe başkanı Mustafa Pehlivan, Belediye Mecli





Yerel Seçimler öncesinde dur durak demeden çalışmalarını sürdüren Başkan Sağıroğlu ilçe merkezindeki esnafları tek tek gezerek 30 Mart yerel seçimlerinde hem kendisine hem de partisine destek çıkılmasını istedi. Başkan Sağıroğlu yaptığı açıklamada, gittikleri her yerde vatandaşların yoğun teveccühü ile karşılaştıklarını belirterek, “Bugüne kadar bizden ne istenildiyse yaptık. Sizler bunun şahidisiniz. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Hizmet bizim işimiz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” dedi. Başkan Sağıroğlu, Yomra’yı şaha kaldıracak projeler hazırladıklarını belirterek, “Bildiğiniz gibi ilçemiz son 10 yılda önemli devlet yatırımları aldı. Adliye binası ve Kanuni Hastanesi gibi. Bu yatırımlar Yomra’mızı Trabzon’un parlayan yıldızı haline getirdi. Bize de yerel yönetimler olarak bu yatırımların etrafını sosyal donatı projeleri ile donatmak kaldı. Projelerimizi hazırladık ve sizden alacağımız yetki ile birlikte bu projeleri hayata geçirmek istiyoruz. Seçimi kazanamama gibi bir korkumuz yok ancak, projelerimizi daha kolay hayata geçirmek için güçlü bir şekilde seçimi kazanmak zorundayız. Kendimize yüzde 80 gibi bir hedef koyduk. Bu hedef doğrultusunda da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Durmak yok yola devam. İstikrar sürsün Türkiye büyüsün” diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap