SON DAKİKA



Haber > Gündem > "Bizim için sonuç önemli"

"Bizim için sonuç önemli"

08 Mayıs 2013 Çarşamba - 16:08




Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, terör örgütü PKK militanlarının sınır dışına çekilmesiyle ilgili, "Bizim için sonuç önemliydi. Sonuca da yaklaşıyoru





Başbakan Yardımcısı Arınç, Türkiye'de bulunan Arap gazeteciler heyetini kabul etti. Kabulün sonunda basın mensuplarının sorularını cevaplayan Arınç, terör örgütü militanlarının sınır dışına çekilme sürecinin bugün başladığının hatırlatılması üzerine, bu konuda Bakanlar Kurulu toplantısından sonra söyledikleri ve Başbakan'ın söylediklerine ilave bir şey olmadığını belirtti. Arınç, "Bu süreçten beklediğimiz, PKK terör örgütünün eylem yapmaması ve silahları bırakarak ülke dışına çıkması. Birinci aşama gerçekleşti, şimdi dışarı çıkma söz konusu. Kandil'in kendi takvimi olabilir. Biz MİT aracılığıyla süreci takip ediyoruz ancak şu aşamada bir bilgi söylemem mümkün değil. Ancak takip altındadır. Mesele sonuçlandığında bu konuyla ilgili bizi karşınızda bulacaksınız. Bizim için sonuç önemliydi. Sonuca da yaklaşıyoruz" diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap