SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bu süreç devam edecek

Bu süreç devam edecek

02 Mart 2013 Cumartesi - 15:02




Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, çözüm sürecinin milletin değerlerinden taviz vermeksizin devam edeceğini belirterek, "Terörle mücadele de silahlar bıra





Balıkesir'de Kuva-i Milliye Meydanı'nda halka hitap eden Erdoğan, Balıkesir'e kazandırılan 43 kalemden oluşan toplam 388 milyon liralık yatırımı açmaya geldiklerini söyledi. Bu projelerde emeği geçen herkese, mimarından işçisine kadar herkese şükranlarını sunduğunu ifade eden Erdoğan, Balıkesirlilere, "Siz özgürlük sevdalısısınız. Siz demokrasi sevdalısı olarak bu meydandasınız. Hiçbir zaman demokrasi dışı yaklaşımlara meydan vermediniz” diye seslendi. 10 yıldır Türkiye’yi büyütmek, gücünü, itibarını artırmak için büyük çaba sarf ettiklerini anlatan Erdoğan, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan, çözüm sürecinin devam edeceğini belirterek, "Terörle mücadelede neler yapmamız gerekiyor, bunu kararlı şekilde, riskleri alarak yürütüyoruz. Hayat risktir, siyaset risktir. Milletin refahı, huzuru için her şeyi yapacağız. Çünkü annelerin ağlamaması lazım. Göz yaşlarının dinmesi, kanın durması lazım. Onun için de silahlar bırakılıncaya kadar mücadelemiz sürer. Siyasetle de müzakeremiz sürer. Anlayışımız bu. Milletimin değerlerinden taviz vermeksizin, bu milletin tarihteki o anlı şanlı yerinden taviz vermeksizin bu süreç devam edecek” dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap