SON DAKİKA



Haber > Gündem > Çatışma çıktı 1 polis şehit

Çatışma çıktı 1 polis şehit

15 Mart 2016 Salı - 09:54




Diyarbakır'ın Bağlar ilçesindeki çatışmada 1 polis şehit oldu. 3 terörist etkisiz hale getirildi.





Diyarbakır'da merkez Bağlar ilçesinin bazı mahallelerinde, dün gece silahlı PKK'lılar bazı araçları ateşe vererek yolları trafiğe kapattı. İlçenin birçok bölgesinde polisle girdikleri çatışmalar yer yer sabaha kadar sürdü. Bağlar Kaymakamlığı bir ilçede sokağa çıkma yasağı ilan etti.

Diyarbakır’ın bu sabaha karşı sokağa çıkma yasağı konulan merkez Bağlar İlçesi Kaynartepe Mahallesi’nde güvenlik güçleriyle PKK’lılar arasında çıkan çatışmada 1 polis şehit oldu. Çatışmada 3 terörist ölü ele geçirildi.Diyarbakır’da dün gece hendek kazıp barikat kurmak isteyen ve araçları ateşe veren PKK’lıların güvenlik güçleriyle çatışmaya girdiği merkez Bağlar İlçesi Kaynartepe Mahallesi’nde bugün saat 03.00’dan itibaren sokağa çıkma yasağı ilan edilirken, yasak kararıyla birlikte PKK’lı teröristleri etkisiz hale getirmek için operasyon başlatıldı. Operasyonlar sırasında mahalleden sık sık silah sesleri yükseldi. Çatışmada 1 polis memuru şehit düşerken 3 PKK’lı ölü ele geçirildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap