SON DAKİKA



Haber > Gündem > Çelik temiz yarış istiyor

Çelik temiz yarış istiyor

05 Kasım 2013 Salı - 09:14




AK Parti Ortahisar Belediye Başkan aday adayı Mehmet Çelik, Akyazı, Gürbulak,Yeşilova belde teşkilatlarını ziyaret ederek yöre halkının sorunlarını di





Çelik, tüm adayların eşit şartlara sahip olduğunu belirterek, “Özellikle siyasi açıdan birleştirici ve uzlaştırıcı, hizmet getiren bir özelliğim var. Trabzon halkını aile ortamı gibi görüyorum. Hemen hemen herkesi bir nedenle tanıyorum ve ne derdi var biliyorum, bilmediklerimi sorarak öğreniyorum” dedi. BİRLEŞTİRİCİ ROL Çelik, AK Parti Ortahisar aday adaylarının eşit şansta olduğunu ifade ederek, “AK Parti geleneğine sadık kalarak seçim yarışına girdik. Tüm aday adayı arkadaşlarımla ben aynı şanstayız. Bu bir hizmet yarışıdır. Ben ekibim birleştirici bir roldeyiz. Amacımız AK Parti belediyeciliğiyle birlikte hizmet verebilmektir. 15 senedir bu şehrin ticaretinde, ekonomisinde işveren olarak varım. Siyasette ise AK Parti’nin kurulumundan beri varım ve hizmet getirme noktasında önemli kritik mevkilerde görev aldım” diye konuştu. UZLAŞTIRICI BİR KİŞİ Akyazı Belde Teşkilat Başkanı Hüseyin Erol ise Ortahisar ilçesi için hayırlısı olduğunu ifade ederek, “Mehmet Çelik bey teşkilatımızı ziyaret edip sorunları dinledi. Bu yola hizmet adına adım atmış. Kendisi her zaman uzlaştırıcı ve sorunları çözen bir kişi” dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap