SON DAKİKA



Haber > Gündem > CHP bundan kaçamaz

CHP bundan kaçamaz

13 Mayıs 2017 Cumartesi - 10:35








Gündem CHP... Parti içindeki çalkantılara sert tepki gösteren partilileri anlamak güç. Diyeceksin ki iktidarda hiç sorun yok mu? Hem de bir sürü... Yalnız, onlar hep kazanır, kaybeden ise muhalefet. Yani büyük sorun muhalefette. 15 senedir hiçbir seçimi kazanamayanların check up yaptırmaları kadar daha doğal ne olabilir ki? Madem biz farklıyız diyorsanız, daha demokratik olun. Aşığıysanız bu yarıştan kaçış yok. Kaybedersen çok büyük kaybın olmaz; ama kazanırsan daha güçlü, kudretli olma şansı yakalarsın.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM NE?

Sizi bilmem ama sosyal medyanın gücünü ben yeni yeni hissetmeye başladım. Vatandaşın sosyal medyada sık sık eleştirdiği 'evlendirme programları'na devlet eliyle dur denildi. Yani devlet vatandaşın bu eleştirilerini dikkate aldı ve anında çözüm yoluna gitti. Şimdi aynı vatandaş hükümetin şu ekonomiye de bir el atmasını bekliyor. Gıdadaki yüksek fiyatlar vatandaşı iyice çileden çıkarmış durumda. Sosyal medyadan öğrendiğime göre, vatandaşın tek gündemi var, o da ekonomi...

ÇAMBURNU’NA BAKANLIKTAN HANÇER

Çamburnu konusunu gündeme getiren CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen yapılan açıklamaları tatmin edici bulmadı. Kendisiyle alakalı olmadığı halde açıklamada bulunan Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün, “Tüm sorumluluk Çevre Bakanlığındadır. Burada yapılan turizm tesisinin iznini veren bakanlıktır. Belediyeyle hiçbir ilgisi yoktur” derken yapılan inşaatın doğaya uygun olduğunu da söylemedi. Bence de yangın bir tarafa açığa çıkan inşaat, o yöreye uygun olmadığı gibi yöreye bir ihanettir. Bir an önce bu ihanetten dönülmeli, aksi halde zamanla burada ağaç kalmayacağını söyleyebilirim.


KÜTÜPHANE

Trabzon’un kütüphanesine gidenlerden memnun dönen yok. Özellikle kütüphaneden faydalanmak isteyenler hayal kırıklığı yaşıyor. Kütüphane personelinin çabalarına rağmen teknolojiyle tanışmamış olan kütüphaneden istenildiği gibi faydalanamadığı gibi çok değerli kitaplar da zarar görüyor. Dijital ortama geçilmiş olsa hem kitaplar kaybolmayacak hem tahrip olmayacak hem de vatandaş ulaşmak istediği bilgileri kısa sürede bulma imkanı bulacak. İşte şehrin bu denli önemli bir kurumu olan kütüphanenin daha modern şartlara sahip olmasını bekliyoruz...

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap