SON DAKİKA



Haber > Gündem > CHP inkar ederek geçiştiremez!

CHP inkar ederek geçiştiremez!

20 Şubat 2015 Cuma - 13:32




AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı’na gelerek milletvekilliği aday adaylığı başvurusu yapan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, “CHP ile paralel





Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Ak Parti Kocaeli İl Başkanlığı’na gelerek 7 Haziran seçimleri öncesinde Milletvekilliği Aday Adaylığı Dosyası’nı teslim etti. Düzenlenen programa; Bakan Işık ile birlikte Ak Parti İlçe Başkanları ve ilçe belediye başkanları da katıldı.

Programda konuşan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, “Milletvekilliği aday adaylığı için de başvurumuzu Kocaeli ilimize ve teşkilatımıza yapmayı arzu ettik. Bugün hem bir aday adaylığı başvurusu yapalım hem de İl Yönetim Kurulumuzu bir ziyaret edelim, İl Yönetim Kurulumuzu tebrik edelim . Onlarla bir istişare edelim arzusundayız. Çok büyük başarılara imza attık. Bugün hiçbir şey eskisi gibi değil. Hangi alanda bir kıyaslama yapmamız gerekirse gereksin, Türkiye’nin son 13 yılda büyük bir başarı hikayesi var. Ama bu 13 yıllık başarı hikayesi Türkiye için yeterli değil. Türkiye’nin yeni başarı hikayelerini yazmak için de inşallah 7 Haziran’da milletimizden destek isteyeceğiz.

Bugüne kadarki bu başarıları ortaya koymak hiç kolay olmadı. Bugüne kadar bütün bu başarılı çalışmalar yapılırken bir taraftan da maraton koştuk. Ama bu maratonu engelli koşmak zorunda kaldık. Her aşamada önümüze engeller koyuldu. Darbe iddialarından tutun da 367 garabetine, partimize açılan kapatma davasına kadar pek çok engeli, aynı zamanda milletimizin refahını arttırırken devletimizin itibarını arttırırken, pek çok engeli de aşmak durumunda kaldık. Allah güç verdi, kuvvet verdi. Milletimiz desteğini hiç esirgemedi. Teşkilatlarımız gece, gündüz çalıştı ve bütün bu badirelerden ülkemizi çok şükür bir zarar görmeden kurtardık” dedi.

Engellerin her zaman oluşacağını söyleyerek sözlerine devam eden Bakan Işık, “Şunu da bilin ki bu engeller önümüze koyulmaya devam edecek. Artık AK Parti’yi sandıkta yenemeyenlerin bazı güç odaklarıyla, memlekete ihanet etmek noktasında sabıkası olan bazı yapılarla nasıl işbirliği içerisinde olduklarını gördük. Son günlerde gazetelere yansıyan iddialar, vahim iddialar. CHP ile paralel yapının birlikteliğini gösteren bu iddiaları sadece inkar ederek geçiştirmek mümkün değil. Bakınız bu kadar mühim iddiaların karşısında CHP’nin suskunluğa bürünmesi, demokrasimiz açısından da CHP açısından da kabul edilemez. Biz orada ismi geçen zatın seçimlerden önce hangi beyanatları verdiğini biliyoruz. ‘Bunlar sokağa dahi çıkamayacak’ demişti. Senin çok fazla bir sıfatın da yoktu. Sen nereden biliyordun da bu sözleri söyledin? Nereden biliyordun da ‘

Sayın Cumhurbaşkanımız Malezya’ya kaçacak’ dedin? Demek ki bazı odaklarla, özellikle bu paralel yapı ile, çok sıkı işbirliği içerisindeydin. Şimdi buradan CHP’ye açık çağrı yapıyorum. Bu iddialara kamuoyunu tatmin edici cevaplar verin. Bu iddialar konusunda suskun kalıp da asla bu iddiaları geçiştirmeyin. Türk demokrasisi, ana muhalefet partisinin, eğer iddialar doğru ise, içine düştüğü durum noktasında bir sınav ile karşı karşıya. CHP seçim öncesinde mutlaka bu iddiaları doyurucu şekilde cevaplamak zorundadır. Bu iddialar gerçekse gereğini yapmak zorundadır. Bu iddialar gerçek dışı ise de o zaman bu iddialar ile ilgili gereken çalışmayı yapmak zorundadır. Ülke seçime gidiyor ve birileri bazı dış mihrakların desteği ile iktidarı dizayn etmeye çalışıyor. Türkiye’nin çok alışık olmadığı bir durum değil bu. Alışık olmadığımız durum, maalesef bu ihanetin içerisinde, bazı içerideki taşeronların olması ve ana muhalefet içerisinden bu ihanete çanak tutan yapıların olmasıdır” şeklinde konuştu.


Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, konuşmasının ardından milletvekilliği aday adaylığı başvuru dosyasını Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’a teslim etti. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap