SON DAKİKA



Haber > Gündem > CHP’nin aynaya bakması lazım

CHP’nin aynaya bakması lazım

22 Şubat 2013 Cuma - 09:27




Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP’nin, Karadeniz’de BDP’lilere tepki gösterilmesinin nedenini AK Parti’ye bağlamasına “CHP’nin yetkilisinin aynaya ço





Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP’nin, Karadeniz’de BDP’lilere tepki gösterilmesinin nedenini AK Parti’ye bağlamasına sert tepki gösterdi. HEPSİ BELGELİ Erdoğan, "Biz, öğretmenevinde onları ağırlayacak kadar onlara ev sahipliğinin en güzelini uyguladık. Olayı AK Parti’ye bu şekilde havale etmeye gayret eden CHP’nin yetkilisinin aynaya çok sık bakması lazım. Belli ki aynadan uzak kalmış, aynada uzak kaldığı için kirliliklerini göremiyorlar, bunların durumu budur. Bütün hepsi belgelidir, hepsi şu anda İçişleri Bakanlığımızın kayıtlarında, emniyet istihbarat kayıtlarında da mevcuttur" dedi. Erdoğan, BDP’lilere yönelik Karadeniz’de yaşanan tepkileri değerlendirdi. Bir gazetecinin "BDP’lilerin Karadeniz turu yarıda kesildi, tamamlanamamasını nasıl yorumlarsınız? Muhalefetin bazı AK Partililer tarafından olayın kışkırtıldığı iddiaları var" sorusu üzerine CHP’yi suçlayarak şunları söyledi: Eylem doğru değil "Hangi muhalefet onu söylüyor bilemem. CHP’nin bu tür şeyler söylemesi mümkündür. Bütün resimler, kayıtlar Sinop’ta kimlerin olduğunu ortaya koyuyor. Bugün de birçok yazılı medyada özellikle Sinop’taki belediye başkanının bu işin içinde olduğu ifade ediliyor. Seçilmiş olan milletvekillerine karşı yapılan eylemin doğru olmadığını dün (önceki gün) grup konuşmamda çok açık, net ifade ettim. Biz, öğretmenevinde onları ağırlayacak kadar onlara ev sahipliğinin en güzelini uyguladık." Erdoğan, BDP’lilerin Karadeniz turunu yarıda kesmelerinin AK Parti ile ilişkilendirilmesini de eleştirerek, "Olayı AK Parti’ye bu şekilde havale etmeye gayret eden CHP’nin yetkilisinin aynaya çok sık bakması lazım. Belli ki aynadan uzak kalmış, aynada uzak kaldığı için kirliliklerini göremiyorlar, bunların durumu budur. Bütün hepsi belgelidir, hepsi şu anda İçişleri Bakanlığımızın kayıtlarında, emniyet istihbarat kayıtlarında da mevcuttur" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap