SON DAKİKA



Haber > Gündem > Çiftçiye destek müjdesi verildi

Çiftçiye destek müjdesi verildi

17 Ağustos 2013 Cumartesi - 09:19




AK Parti Milletvekili Bünyamin Özbek, bakanlık tarafından hibe desteği için Bayburt’a 713 bin 526,76 TL ödenek tahsis edildiğini bildirdi.





AK Parti Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca hayata geçirilen Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı Kapsamında Makine ve Ekipman Alımlarının Desteklenmesi’ne ilişkin 9. etap çalışmalarının devam etiğini, program kapsamında 34 çeşit tarımsal makine ve ekipmana yüzde 50 hibe desteği sağlanacağını açıkladı. Bakanlık tarafından hibe desteği için Bayburt’a 713 bin 526,76 TL ödenek tahsis edildiğini dile getiren Özbek, "Makine ve ekipman desteği için İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğümüze 230 üreticimiz başvuru yapmış olup, program uygulama rehberinde belirtilen kriterler ve puanlamalar neticesinde hibe almaya hak kazanan asil ve yedek proje sahiplerinin kamuoyuna açıklanmasını müteakip hibe sözleşmeleri imzalanacak ve gerekli makine ve ekipman alımları gerçekleşecektir. Bu hibenin tüm çiftçilerimize hayırlı olmasını dilerim" diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap