SON DAKİKA



Haber > Gündem > Çorlu'yu sel vurdu

Çorlu'yu sel vurdu

02 Aralık 2012 Pazar - 10:01




Çorlu`da etkili olan sağanak yağmur vatandaşlara zor anlar yaşattı. Ev ve işyerlerinin bazıları sular altında kalırken bazı vatandaşlar su baskınları





Çorlu`da sabah saatlerinde başlayan ve aralıksız olarak devam eden yağmur Çorlu`da bazı ev ve iş yerlerinin sular altında kalmasına neden oldu. İstanbul yolu üzerinde yer alan plazaların bahçeleri su ile dolarken çalışanlar iş yerlerinden dışarı çıkamadı. Motopomplar yardımıyla bahçelere dolan suyu tahliye etmeye çalışan vatandaşlar, suların işyerlerine girmemesi için de çaba sarf ettiler. Yağmura hazırlıksız yakalananlar otobüs durakları pasaj önleri ve apartman girişlerinde yağmurun etkisini azaltmasını beklerken dışarı çıkarken şemsiyelerini yanına alanlar yollarına devam etti. Yağmur nedeniyle vatandaşlar toplu taşıma araçlarına yönelirken şehir içi taşımacılık ve şehir içi trafikte de aksamalar meydana geldi. Nusratiye Mahallesi`nden geçen Kumluca Deresi taşınca vatandaşlar evlerinde mahsur kaldı. Derenin taşması sonucu dere üzerinde bulunan köprü de yıkıldı. Derenin ayırdığı mahallenin her iki yanında bulunanlar diğer tarafa geçemediler. Nusratiye Mahallesi ve Kumluca Deresi çevresinde bulunan bazı evlerde su baskınları da oluştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap