A+ A-
Yorum
10

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli'ye 76 adet gül verdi!

Yayın Tarihi: 26.08.2024 - 11:09
Cumhurbaşkanı Erdoğan, doğum günü münasebetiyle MHP lideri Devlet Bahçeli'ye 76 gül hediye etti. Bahçeli de geçtiğimiz aylarda Erdoğan'ın 70. yaş gününde 70 gül göndermişti.
Kaynak:HABER MERKEZİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Bitlis'in Ahlat ilçesinde bir araya geldi. Görüşme basına kapalı gerçekleşirken, Erdoğan'ın 76 yaşına giren Bahçeli'ye 76 adet gül hediye etmesi dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli'ye 76 adet gül verdi! - Resim : 1

SELÇUKLU MEZARLIĞINA ZİYARET

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin 953. yıl dönümü dolayısıyla bulunduğu Bitlis'in Ahlat ilçesindeki Selçuklu Meydan Mezarlığı'nı ziyaret etti. Erdoğan'a, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu da eşlik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli'ye 76 adet gül verdi! - Resim : 2

BAHÇELİ İLE BAŞ BAŞA GÖRÜŞME

Cumhurbaşkanı Erdoğan, mezarlık ziyareti sonrası MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile de bir araya geldi. Bahçeli'nin Ahlat'ta bulunan konutundaki görüşme, basına kapalı gerçekleşti. Görüşme öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan, 76. yaş gününü kutlayan Bahçeli'ye 76 adet gül hediye etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli'ye 76 adet gül verdi! - Resim : 3