SON DAKİKA



Haber > Gündem > Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kızdıran konuşma!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kızdıran konuşma!

02 Mart 2020 Pazartesi - 10:00




Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı toplantıda eski Diyarbakır milletvekili Aziz Akgül sözleri üzerine "Bu Kılıçdaroğlu ağzı. Zaten bunu Bay Kemal de söylüyor" dediği ifade edildi.






Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü köşe yazısında dikkat çeken bir iddia ortaya attı. Selvi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, eski Diyarbakır milletvekili Akgül'ün sözlerine sinirlendiğini ifade etti.
Selvi'nin "Erdoğan'ı kızdıran konuşma" başlıklı yazısı şu şekilde:
 
ERDOĞAN'I KIZDIRAN KONUŞMA 
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski AK Parti milletvekilleriyle toplantıda yaptığı konuşmada iki önemli mesaj verdi.
 
“Bugün Kamışlı’da, Resulayn’da, Tel Abyad’da, Aynel Arap’ta, Cerablus’ta, Münbiç’te, El Bab’da, İdlib’de vermediğimiz savaşı, Allah göstermesin, yarın Şırnak’ta, Mardin’de, Şanlıurfa’da, Gaziantep’te, Hatay’da vermek zorunda kalırız. Senaryonun asıl hedefi Suriye değil, Türkiye’dir.”
 
Erdoğan konuşmasını tamamladıktan sonra eski Diyarbakır milletvekili Aziz Akgül söz alıyor, uzun bir konuşma yapıyor. Bölge insanı olarak, bölgenin şartlarını çok iyi bildiğini söylüyor. “Şam yönetimiyle görüşülse daha iyi olmaz mı?” diyor. O ana kadar dikkatle dinleyen Erdoğan’ın bir anda hışımla Akgül’e dönerek “Bu Kılıçdaroğlu ağzı. Zaten bunu Bay Kemal de söylüyor” dediği söyleniyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap