SON DAKİKA



Haber > Gündem > Cumhurbaşkanını halk seçemez diyenlerin...

Cumhurbaşkanını halk seçemez diyenlerin...

08 Temmuz 2014 Salı - 14:49




AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, “Cumhurbaşkanını halk seçemez diyenlerin bugün milletin karşısına çıkıp oy istemeye yüzleri yok” dedi.





10 Ağustos’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerine değinen Milletvekili Tunç, “Geçmişte Cumhurbaşkanlığı seçimleri bir takım vesayet odakları tarafından hep krize dönüştürüldü. 2007’de anayasamızda olmayan 367 şartını dayattılar. Meclise Cumhurbaşkanı seçtirmediler. Biz de o zaman milletimize soralım dedik. ‘Halk mı seçsin, meclis mi seçsin’ diye referanduma gittik. Bugün çatı aday peşinde koşanlar, o gün “Cumhurbaşkanını halk seçemez” dediler ve “Hayır” kampanyası yaptılar. Şimdi ise halkın huzuruna çıkıp, oy istemeye bile yüzleri yok, çatı aday miting yapmama kararı almış” dedi. TUNÇ: “MİLLETİMİZ 2023 LİDER ÜLKE TÜRKİYE’YE OY VERECEK” Milletvekili Tunç, Türkiye’nin AK Parti iktidarı ile 12 yılda hayal dahi edilemeyen icraatlara sahne olduğunu, İMF kıskacından, terör belasından kurtulan Türkiye’nin artık dünya projelerine imza attığını belirterek, 10 Ağustosta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile birlikte Başbakan Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı olduğunda Türkiye’nin istikrarının kökleşeceğini, demokrasinin güçleneceğini söyledi. TUNÇ: “10 AĞUSTOS DEMOKRASİ BAYRAMI OLACAK” Ramazan Bayramı’nın ardından 10 Ağustos’un da bir demokrasi bayramı olacağını belirten Milletvekili Tunç, “Milletimiz çifte bayram yaşayacak, Türkiye’nin gücüne güç kattığı yeni bir döneme adım atmanın heyecanı tüm ülkemizi saracak, Gezi olayları ile, 17 Aralık 25 Aralık darbe girişimleri ile önü kesilmek istenen Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı seçen milletimiz tüm dünyaya mesaj vererek, ülkemde siyaset mühendisliğine yer yok, ben huzur istiyorum, ben istikrar istiyorum, ben icraat istiyorum diyecek” şeklinde konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap